HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point
česky - Analýza rizik a systém kontroly kritických bodů
Povinností každého provozovatele stravovacího provozu, je pracovat dle zavedeného systému HACCP
Jak vytvořit správný a funkční HACCP? Nevíte si rady, co a jak udělat, aby to bylo správně? HACCP Vám "na míru" připravíme a zaškolíme Vaše zaměstnance.
Hygiena a bezpečnost ve stravování se samozřejmě řídí legislativou a to především: - Nařízení evropského parlamentu a Rady ES 852/2004 - Nařízení evropského parlamentu a Rady ES 178/2002
Bližší informace na ZDE! BoZP - Bezpečnost a ochrana zdraví zaměstnanců při práci
Každý zaměstnavatel je povinen zajistit ochranu zdraví svých zaměstnanclů při práci a seznámit zaměstnance s možnými riziky spojenými s výkonem jejich práce na pracovišti i mimo něj.Toto je dáno legislativou ČR a to zákoníkem práce a dalšími obecně závaznými předpisy, nařízeními a vyhláškami.
Pro zajištění splnění legislativní povinnosti Vás jako zaměstnavatele nabízíme mimo jiné i vypracování dokumentace BoZP včetně vstupních i ročních školení zaměstnanců!
Využívají služební vozy i Vaši zaměstnanci? Pro ně zajišťujeme refernční školení a testování řidičů.
Pro bližší informace nás kontaktujte na: info@progastronomy.cz |
|
Copyright ©, 2 HD, s.r.o. | Admin |