Dodávky gastronomických technologií a celků gastro provozů
Pro profesionály v gastronomickém oboru dodávámě veškeré technologie pro Váš provoz včetně potřebného inventáře.Dodané technologie samozřejmě odborně nainstalujeme a zaškolíme obsluhu k jejich řádnému užívání.
V minulosti jsme pro své klienty dodali již několik technologických celků - celé gastro provozy, včetně jejich instalací.
Jak probíhá vybavení celého nového nebo rekonstruovaného provozu a co od nás můžete očekávat? 1) příprava projektové studie gastro na základě které budou vyspecifikovány jednotlivé položky dodávky a připraveny podklady pro vývody vody, odpadu, plynu atd. pro jednotlivé profese stavebníků projektové studie jsou zpracovávány dle hygienických norem a jsme připraveni jednat Vaším jménem i s pracovníky KHS (místně příslušné Krajské hygienické stanice) 2) vyspecifikování a konzultace s Vámi při výběru vhodných technologií pro Vaši novou provozovnu - objednávka součástí cenové kalkulace nikdy nebude částka za instalaci a vymezovací a vyrovnávací prvky pro konečnou finalizaci provozu a to z důvodu korektnosti jednání vůči Vám 3) součinnost a konzultace v průběhu výstavby prostor pro budoucí gastronomický provoz, spolupráce s profesanty, pravidelné kontroly rozestavěnosti 4) při konečném doobložení prostor stavebníky (obklady, dlažba, stropy atd) přeměření prostor před vlastním zadáním nerezového nábytku do výroby 5) dodávka jednotlivých částí technologického celku a jejich instalace 6) vyměření vyrovnávacích a vymezovacích prvků, jejich nacenění a odsouhlasení ceny s Vámi - objednatelem, dodání vymezovacích prvků cca do deseti pracovních dnů (maximální doba dodání) 7) osazení technologického celku vymezovacími prvky, vytěsnění spár, přezkoušení funkčnosti jednotlivých technologií 8) vlastní předání celého díla 9) technický a poradenský servis
Co jsou vymezovací a vyrovnávací prvky?
Jedná se o nerezové komponenty, které zaplní mezery mezi dodanými částmi technologického celku a stěnami provozovny, dále o nerezové komponenty a zákryty například nad otopná tělesa či vyrovnání nerovností zdiva a obkladů nebo zakrytí různých výklenků ve zdi.
Zákryty a vymezovací prvky jsou vždy zaměřovány až po osazení prostor kuchyně a provozovny dodanými technologiemi a nábytkem. Nerovnosti a odchylky se vždy projeví až při instalaci. Doměrky a zákryty nikdy nejsou součástí cenové kalkulace stejně jako instalace technologického celku.
Chtete vědět více? Plánujete i Vy výstavbu či rekonstrukci gastronomického provozu? Neváhejte a kontaktujte nás na telefonním čísle +420 775 007 110 nebo prostřednictvím e-mailu: info@progastronomy.cz
Už teď se tým odborníků těší na spolupráci právě s Vámi!
|
|
Copyright ©, 2 HD, s.r.o. | Admin |