● poradenství
● vzdělávání
● HACCP
● technologie
● vzdělávání
● HACCP
● technologie
Profesionální tým, který pracuje pro Vás – pracuje ProGastronomy!
Společnost ProGastronomy s. r. o. je poskytovatelem komplexních služeb pro profesionály v oboru gastronomie, ať jsou to provozovatelé stravovacícxh podniků, jako jsou restaurace, bistra, jídelny, kavárny, či cateringové firmy a další. Dalším oborem, pro který poskytuje servis je hotelnictví a ubytovací služby, tedy pro provozovatele hotelů, penzionů, motelů či ubytoven.
Společnost ProGastronomy s. r. o. vznikla přirozeně s přibývajícími službami, které do svého portfolia zařazoval zakladatel a majitel, Martin Slavomil Kohout pod obchodní značkou ProGastronomy. S rozrůstající poptávkou a mírou poskytovaných služeb bylo založení společnosti a rozšíření týmu profesionálů logickým krokem ve vývoji poradenských a servisních služeb pod taktovkou Martina. Vznikl tak projekt, který má co nabídnout každému klientovi.
Společnost ProGastronomy s. r. o. je díky svým partnerům a spolupracovníkům nabízet a realizovat služby v maximální komplexní míře, tak aby klienti na jednom místě dostali vše, co pro své podnikání potřebují. Jedná se o poradenský servis před zahájením gastro podnikání i v jeho průběhu, pomoc s legislativními požadavky, jako je zpracování a audit HACCP, pomoc s cenotvorbou a ekonomikou provozu, řízení provozu či personální a logistické řízení provozů, pak jsme schopni zajistit projektové podklady pro výstavbu nových či rekonstrukce stávajících gastro provozoven včetně návrhu vhodných technologií a zaškolení personálu obsluhy těchto technologií.
Další službou jsou audity stávajících provozů a následná školení jak managementu tak jednotlivých profesí – kuchařů, číšníků a servírek, obecná i tematická či speciální školení. Je možnost zajistit řadu kuchařských vzdělávacích programů a kurzů dle požadavku klienta, tématické kurzy a školení pro obsluhu – barmaské kurzy, baristické kurzy, someliérské a jiné, školení a vzdělávání manažerských pozic i pozic úklidu ubytovacích provozů a samozřejmě i hygiena stravovacích provozů – zásady HACCP. Témat a možností je nepřeberné množství. Již zmíněné dodávky gastro technolgií realizujeme s prověřenými partnery, kdy klademe důraz na požadavek dostatečně pružné sítě servisních partnerů pro dodávané technologie. Díky tomu máme možnost zajistit pro naše klienty i mimozáruční servis na různé druhy a značky gastro technologií napříč celou ČR.
Naše služby
Naše reference
Spokojení klienti jsou pro nás základ
Telefon