Kontakt
Kontakt
Fakturační údaje
ProGastronomy, s. r. o.
Rektorská 39/22
108 00 Praha 10 - Malešice
IČ: 093 10 398
Společenost založena pod spisovou značkou C 334289 vedené u Městského soudu v Praze
Kontaktujte nás
Martin Slavomil Kohout
majitel, jednatel, odborný gastronomický poradce, šéfkuchař
odborný gastronomický poradce - executive chef
finalista gastronomické soutěže KUCHAŘ ROKU 2019/2020
Martin od svých dětských let měl jasno, že chce být kuchařem. Motal se babičce i tatínkovi pod nohama a koukal, jak se dělá ten řízek, bramborová kaše nebo oblíbený kynutý bramborák – bác!
Po absolvování kuchařského učiliště v Příbrami pracoval v několika stravovacích provozech na Příbramsku na různých pozicích, ať už kuchař, pizzař a číšník. V roce 2001 nastoupil základní vojenskou službu a tu si jako Voják z povolání prodloužil až do konce roku 2005.
Od roku 2006 se opět plně věnuje gastronomii a to jako kuchař a číšník, později jako obchodní zástupce a prodejce gastronomických technologií, kdy ve výrobních podnicích gastrotechnologií získává své první lektorské zkušenosti. V roce 2008 začíná pracovat i jako odborný školitel obsluhy gastronomických technologií a samostatně se vzdělává prostřednictvím stáží u mnohých kuchařských kolegů a získává znalosti a zkušenosti, které dál nyní předává.
Má za sebou úspěšnou realizaci mnoha projektů – vybavení provozovny Hospůdka Na Pekárně Vaška Friče, kdy provozovnu kompletně navrhnul a kuchyň z větší části dodal.
Kompletní realizace – projekt + dodávka – Malešického Mikropivovaru a mnoha dalších provozoven v ČR.
Účastnil se několika soutěží, kdy v roce 2013 si z chomutovska odvezl titul Mistr ve svíčkové.
V současné době je majitelem společnosti ProGastronomy, která zaštiťuje tým odborníků a profesionálů v gastronomii a poskytuje fundované a odborné služby svým klientům. Martin zajišťuje zpracování a školení HACCP, odborné školení obsluhujícího personálu a školení kuchařů.
Profesní motto: Vařit z čerstvých a poživatelných surovin a nikdy hostovi nedat to, co bys sám nepozřel! A především s úsměvem.
V současnosti také na pozici executive chef vede síť jídelen pod značkou Jídlo ve stylu a to Mlsné kantýny v pražském Karlíně a v Nučicích, v logistickém parku ProLogis.
Vzkaz Vám všem: Kolegové, přátelé, pokud Vás Vaše práce nenaplňuje, změňte profesi, pomůžete jednak sobě, ale i Vašim hostům, kteří to o Vás nevědí, ale velmi brzy se zklamáním zjistí!
Tomáš Kourek
externí spolupráce - kuchařské intervence
E-mail
info@progastronomy.cz
kuchař - vítěz gastronomické soutěže KUCHAŘ ROKU 2015/2016 a dalších tuzemských i zahraničních kuchařských soutěží