Projektová činnost


Stojíme při Vás už při plánování budoucího stravovacího provozu, kdy na základě Vašich požadavků a záměru s Vámi prokonzultujeme možnosti a nutné vybavení Vaší provozovny.

Na základě toho pro Vás připravíme projektovou studii, která určí dispozice jednotlivých technologií a nábytku. Všechny projekty zpracováváme v souladu s národní i evropskou legislativou a především s ohledem na logické uspořádání pro práci kuchaře. Nestane se tak, že budete mít umístěný mrazák na hranolky na druhé straně kuchyně, než je fritéza a podobně.

Projektová studie je řešena tak, že je dostatečným podkladem pro řemeslníky, kteří rozvádí v objektu jednotlivá média – voda a odpad, eletřina, plyn a s profesanty aktivně spolupracujeme.

Další nedílnou součástí dodávky projektové studie je její prezentace a obhajoba u místně příslušné KHS a případné úpravy dle jejich požadavků.

Na základě vypracované projektové studie Vám připravíme i nezávaznou cenovou nabídku na vybavení dle dispozic a jsme připraveni Vám i s vybavením a instalací jednotlivých zařizovacích předmětů pomoci.

Pro bližší info nás neváhejte kontaktovat.